UNALOME Life Coaching
 

Logo-2.jpg

Louise Hay (1926-2017) genoot internationale bekendheid als autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Haar meest bekende en beroemde bestseller is “Je kunt je leven helen”; een baanbrekend werk waarin al de wijsheid, die ze na vele jaren studie en onderzoek alsook door haar werk als metafysisch counselor heeft verkregen, is vervat. Ze verkocht wereldwijd inmiddels meer dan 50 miljoen boeken in 29 verschillende talen. Haar inzichten werden ook verfilmd in een inspirerende film die ook wereldwijd veel succes kende.

Haar eerste bestseller ‘Je kunt je leven helen’ geldt vandaag de dag nog steeds als hét basisboek voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

Louise Hay kende een jeugd vol mishandeling, sexueel misbruik, armoede en geweld, leed aan kanker en ging door een pijnlijke scheiding. Met haar stralende persoonlijkheid en door zelf het voorbeeld te geven in haar leven, was Louise voor velen een enorme bron van inspiratie. Haar filosofie wordt verder gezet dankzij het Hay-House.

Haar liefdevolle en diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

“Het leven is niet iets wat ons overkomt“, aldus Louise Hay. In haar boeken legt ze ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over onszelf en over ons leven waarheid wordt voor ons en bijgevolg vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichamelijke problemen. Ze leert ons dat van jezelf houden mag en zelfs zeer heilzaam is. Ze leert ons tools en manieren hoe we onze gedachten en ons leven kunnen veranderen.

Louise zegt: “Ik zie mezelf als een richtingaanwijzer op de ontdekkingsreis naar jezelf.” Door mensen te leren van zichzelf te houden, creeer ik een veilige ruimte, zodat ze kunnen ontdekken hoe onvoorstelbaar ze zijn. Dit is het enige wat ik doe.”

Louise Hay

Sinds 2018 ben ik ‘International Licensed Heal Your Life Teacher ©’ van de Louise Hay filosofie.

 

Een up-to-date lijst van de opkomende events of workshops kan je vinden in onderstaande facebook link.

Deze link is ook bereikbaar voor surfers zonder facebook account!

Unalome Life Coaching Events (facebook)