UNALOME Life Coaching
 

Wat is Hypno-oncologie?

Bij hypno-oncologie wordt ondersteuning gegeven aan kankerpatiënten in het moeilijke proces dat ze moeten doorlopen.

Zo kan ik via hypnotherapie o.a.

  • emotionele ondersteuning geven (vooral rond het moment van de eerste diagnose)
  • werken rond angsten en fobieën (bv angst voor de behandeling zelf)
  • hulp bieden bij pijnbestrijding
  • braakneigingen helpen vermijden
  • smaakverlies helpen vermijden
  • haaruitval beperken

en zoveel meer …

 

Sessies kunnen zowel face-to-face als online via Zoom.

 

Kostprijs en bijkomende informatie

Contacteer me voor meer info over de kostprijs en over hypnotherapie in het algemeen.

 

Waarom koos ik voor deze specialisatie ?

Vóór mijn Teacher opleiding van de filosofie van Louise Hay wist ik al dat ik meer wilde doen voor zieke mensen. Vanwaar dit komt, weet ik absoluut niet, want gelukkig heb ikzelf nog niet veel ziektes meegemaakt en ook ben ik tot op heden niet omringd geweest door vele zieken. En toch wil ik bewust kankerpatiënten helpen doorheen het zware proces van genezing.

Toen ik na mijn basisopleiding als hypnotherapeut de mogelijkheid had om door de Engelse Hypnotherapeut Garry Coles opgeleid te worden om te werken met kankerpatiënten heb ik geen seconde geaarzeld.

 

Wie is Garry Cole?

Garry Coles is sinds 2005 een fulltime hypnotherapeut met vijf drukke praktijken in het Verenigd Koninkrijk. Garry maakte deel uit van het eerste Britse cohort dat een masterdiploma (MSc) kreeg in Klinische Hypnotherapie (door de Universiteit van West-Londen). In het kader van zijn MSc heeft Garry baanbrekend onderzoek gedaan naar de effecten van prechirurgische hypnose op de genezingskwaliteit bij borstkanker. Hij kon aantonen dat prechirurgische hypnose inderdaad positieve effecten had op het herstel van de patiënt. Hij heeft ondertussen al duizenden patiënten ondersteund doorheen hun kankertraject. 

Garry geeft wereldwijd regelmatig les in zijn cursus Hypno-Oncologie, naast het feit dat hij een regelmatige spreker is op 's werelds grootste hypnotherapieconferenties.